Kesätyöntekijöiden terveiset, osa 1

Ihmisistä välittäminen, tekemisen meininki ja lämmin ilmapiiri ovat asioita, jotka tulevat mieleeni pohtiessani ensimmäistä kuukauttani Sentinalla.
Sentinan kesätyöntekijä Säde Lappalainen tietokoneen ääressä.
Moikka! Olen Säde, Sentinan kesätyöntekijä Helsingistä. Tutustuin Sentinaan Tampereen yliopiston viestinnän opintojeni kautta, kun suoritin yrityksessä projektikurssin. Projekti sujui mallikkaasti, minkä takia minulle tarjottiin kesätyöpaikkaa sisällöntuotannon ja viestinnän assistenttina. Olen sittemmin päässyt tekemään kattavasti kiinnostavia tehtäviä!

Työskentelen tänä kesänä Sävelsirkun ja Näyttämön sisältöjen sekä Sentinan sosiaalisen median kanavien parissa. Normaalina työpäivänäni edistän useampaa projektia tiiviissä yhteistyössä työkavereideni kanssa. Yksi mielenkiintoisimmista projekteista tähän mennessä on ollut elokuussa ilmestyvä Muistojen matkalla –ohjelmasarja, jonka videoita tehdessä olen päässyt hyödyntämään luovuuttani ja oppimaan uusien alustojen käyttöä.

Sentinalla minua on erityisesti ilahduttanut työyhteisön avoimuus ja tuki, mikä on tehnyt uuteen työhön sopeutumisesta ja työskentelystä miellyttävää ja tehokasta. On ollut hienoa huomata, kuinka kaikkien tiimiläisten panosta arvostetaan ja ideat otetaan huomioon.

Projektikurssin aikana tutustuin hyvin yrityksen käytänteisiin. Kesätyöt aloitettuani olen oppinut Sentinasta ja sen toimialasta hurjasti lisää, kuten alla olevia asioita. Tiesitkö sinä näitä asioita Sentinasta?

1. Messut ja tapahtumat: On ollut innostavaa huomata, kuinka paljon messuja alallamme on ja kuinka tehokkaasti tapahtumissa verkostoidutaan alan asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa. Messuilta palataan intoa uhkuen sekä aina tuoreiden oivalluksien tai ajatuksien kera!

2. Tutkimus: Tutkimus on tietysti kaikilla aloilla merkityksellistä, mutta Sentinassa sitä todella arvostetaan. Meidän palveluidemme toimintamenetelmä ja sisällöt perustuvat tutkittuun tietoon. Sävelsirkku-menetelmä edistää tutkitusti ja testatusti ikääntyneiden ja laajasti hoivayhteisöjen hyvinvointia. Sävelsirkku-palvelua on jopa sovellettu tutkimustyökaluksi!

3. Merkityksellisyys: Tunnen tekeväni työtä, jolla on todella merkitystä ja joka vaikuttaa monien elämään myönteisesti. Me haluamme luoda hyviä hetkiä joka päivä, ja sitä todella koen työssäni tekeväni!

Mukavaa kesän aloitusta kaikille! Seuraavaksi kesätyöntekijän terveisiä tänne kirjoittelee toinen sisällöntuotannon ja viestinnän assistentti Ida.

- Säde Lappalainen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram