Kesätyöntekijöiden terveiset, osa 2

Aloitin urani Sentinalla 2023 keväällä viestinnän harjoittelijana, Ruotsista käsin. Monipuoliset tehtävät, mielenkiintoinen toimintakenttä ja mukava työporukka saivat minut jäämään, ja tänä vuonna minusta tuli sisällöntuotannon ja viestinnän assistentti. Roolin vaihtuminen toi mukanaan uusia vastuita, kuten asiakaspalvelun sekä brändi- ja palvelukehityksen. Sen lisäksi muutin kesäksi Saksaan, minkä myötä tartuin videokameraan ja sain vapauden suunnitella uusia ohjelmasisältöjä. Toinen kesäni Sentinalla alkoi siis innostuneissa tunnelmissa.
Ida kuvaamassa pingiinejä Frankfurt Zoo:ssa
Kehitämme menetelmällisiä sisältöpalvelujamme jatkuvasti, joten tekeminen ei lopu. Minulla sisällöntuotannon ja viestinnän assistentin tehtäviin kuuluu mm. Sävelsirkun ja Silverstundin ruotsinkielisten sisältöjen tuottaminen, aikaan orientoivien Kuulumisia-ohjelmien kuvittaminen ja palveluidemme ilmeiden muokkaaminen uudistuneen brändin mukaisiksi. Viestintäpuoli keskittyy ulkoiseen viestintään nettisivujen, uutiskirjeen ja somen parissa. Olen esimerkiksi markkinoinut kesän Päivän toimintavinkit -sisältökampanjaa. Opin yhä lisää palveluistamme ja niiden vaikuttavuudesta, mikä motivoi minua tekemään laadukkaita ohjelmia ja jakamaan Sentinan ilosanomaa!

Kuvausretket Frankfurt am Mainin keskustaan ja lähialueille tuovat virkistävää vaihtelua työpäiviini ja edistävät sopeutumistani muuttoon. Uskon, että Keski-Euroopan kauniit ja erilaiset maisemat luovat hyviä hetkiä myös monille asiakkaille. Jaan kuvauspäivien tunnelmia Sentinan Instagram-tilillä @sentinasavelsirkku. Kannattaa sieltä kurkata, mitä videotuotantojen kulissien takana tapahtuu!

Lomakauden käynnistyessä asiakkaat saattavat kuulla puhelimessa minun ääneni Hennan, Annan, Talvikin tai Karin sijaan. Odotan tätä työtehtävää hieman jännittyneenä, mutta olen valmis kehittämään tätäkin osaamisaluetta. Perehdyttäminen asiakaspalveluun alkaa pian, minkä jälkeen pääsen kiinni luuriin.

Seuraava osa kesätyöntekijöiden terveisistä julkaistaan heinäkuussa. Säde tulee silloin kertomaan lisää elokuussa alkavasta Muistojen matkalla -ohjelmasarjasta.

Keski-Euroopasta terveisiä lähettää,

Ida Seluska
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram