Liikunta osana aktiivista ja kuntouttavaa arkea
Ohjelmia nyt myös erikoistarpeisiin ja passiiviseen liikehoitoon
Liikunta vaikuttaa toimintakykyyn kokonaisvaltaisesti. Sen avulla voidaan edistää ja ylläpitää itsenäisyyttä sekä kykyä olla mukana päivittäisissä toimissa.

Sävelsirkussa on laaja, RAI-järjestelmän pohjalta luokiteltu liikunta-arkisto. Nyt arkisto on täydentynyt passiivisen liikehoidon ohjelmilla ja tiettyjen neurologisten sairauksien tarpeisiin suunnitelluilla liikuntaohjelmilla. Toivomme, että nämä ohjelmat auttavat toteuttamaan monipuolisia ja palvelutarpeen mukaisia liikuntahetkiä, päivittäin.
Talvikki_RantaYlitalo
Sävelsirkussa nyt myös liikuntavideoita
Liikuntavideot ovat fysioterapeutti Talvikki Ranta-Ylitalon suunnittelemia. Myös videot on RAI-luokiteltu, liikunnan tavoitteen ja ohjelman haastavuuden mukaan. Testaa ja anna meille palautetta!
Sävelsirkun laaja koulutustarjonta
Tutustu teemoitettuun koulutustarjontaamme, joka löytyy Sävelsirkusta kirjekuorinapilta. Seuraava liikuntaa käsittelevä koulutus järjestetään 27. lokakuuta. Tervetuloa mukaan!
Nähdään messuilla, tervetuloa osastollemme 3m28.
Sentinan tiimi Henna, Mira, Eija, Anna, Malla, Kari ja Matts
Kauniita syyspäiviä toivottavat Henna, Mira, Eija, Anna, Malla, Kari ja Matts
sekä kuvasta puuttuvat Talvikki, Sara ja Tommi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram