Näyttämö - luontohoivaa ja viihtymistä television kautta

Näyttämö-palvelu tuo luontohoivaa ja viihtymistä osaksi aktiivista arkea tarinoiden, musiikin, kuvien ja videoiden muodossa. Palvelu on suunniteltu käytettäväksi erityisesti television näytöllä ja sen omalla kaukosäätimellä. Näyttämöä voi käyttää sovelluksena tai verkkoselaimen kautta. Palvelu on koko laajuudessaan laiteriippumaton eli käyttäjä voi nauttia siitä omilla laitteillaan.

Näyttämö tukee monipuolisen hoivan toteuttamista ikäihmisten ja erityisryhmien kanssa toteutettavassa hyvinvointia ja kuntoutumista tukevassa työssä. Se tarjoaa valmiin päivittäisen toimintamallin, joka tukee hetkeen tarttumista, luontohoivaa ja kulttuurista vanhustyötä kiireisessäkin arjessa. Näyttämön näkymä korostaa vuoden kiertokulkua ja erikoispäiviä visuaalisten teemojen kautta.

Palvelun sisältöehdotus tuo hauskalla ja innostavalla tavalla arkeen aikaan orientoinnin sekä keskustelunavauksia ja paljon katseltavaa. Sisältö on suunniteltu luomaan ja tukemaan kasvokkaista vuorovaikutusta yhdessä katselun ja tekemisen avulla.
Näyttämö etusivu

Näyttämö on Sävelsirkun pitkän kehitystyön jatkumo

Näyttämön taustalla on yli 20 vuotta kehitetyn Sävelsirkun perustava toiminta-ajatus: keskiössä on eletty elämä, kasvokkainen vuorovaikutus ja arjen sujuvoittaminen. Palvelu tuo uusia mahdollisuuksia hyvinvointia ja toimintakykyä tukevan ja edistävän toiminnan toteuttamiseen. Se auttaa myös vähemmän ohjaustoiminnassa kokeneita työntekijöitä mielekkäiden tuokioiden järjestämisessä ja aktiivisen arjen luomisessa. Sävelsirkkua ja Näyttämöä voidaan käyttää rinnakkain toisiaan täydentävinä palvelutuotteina.

Viikoittain uutta sisältöä

Näyttämöön tuotetaan uutta sisältöä viikoittain. Jokaiselle päivälle tehdään aikaan orientoiva yhtäjaksoinen sisältöehdotus, josta asiakkaat voivat nauttia myös ilman henkilökunnan jatkuvaa läsnäoloa. Sisältö on rakennettu kunnioittaen eri-ikäisten asiakkaiden elämänpolkuja.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram