Palveluissamme juhlitaan juhannusta - hyödynnä veloitukseton kokeilukuukausi

Juhannuksen ohjelmasuositukset

Löydät menetelmällisistä Sävelsirkku- ja Näyttämö-sisältöpalveluistamme monenlaista tekemistä keskikesän juhlaan. Valmiissa sisältöehdotuksissa esimerkiksi pulahdetaan uimaan, ihastellaan kokkoa ja pyörähdellään juhannustansseissa. Juhannuspäivänä voi rauhoittua hartauden ääressä tai saunaohjelmien parissa.

Entä juhannuksen jälkeen? Tarkista Kalenteri-toiminnolla sisältöehdotuksemme eri päiville. Haku-toiminnolla ja Viesti-napilta löydät entistä enemmän ohjelmia kesän ohjaustuokioihin!

Heinäkuussa voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Yleiset Teams-koulutuksemme jatkuvat 22.8. luontoaiheisella peruskoulutuksella.
Koivu maisema
Kesän sisältökampanja: Päivän toimintavinkit

Kaikkien – hoitajien, kesätyöntekijöiden ja ikäihmisten – iloksi tarjoamme kesällä veloituksettomia poimintoja Sävelsirkun ja Näyttämön peli- ja muistelusisällöistä. Arkipäivittäin vaihtuvat toimintakortit ja viikkoteemat tukevat kulttuurisen vanhustyön ja luontohoivan toteuttamista sekä antavat eväitä hyviin hetkiin joka päivä.

Voit katsoa veloituksettomia päivän toimintavinkkejä millä tahansa verkkolaitteella: https://sentina.fi/paivan-toimintavinkit/. Kuka tahansa voi tilata toimintavinkit käyttöönsä, ilman sitoutumista muihin palveluihimme.
Juhannusaiheinen päivän toimintakortti
Tulossa pian: Muistojen matkalla -ohjelmasarja

Muistojen matkalla -ohjelmasarja julkaistaan elokuussa. Sarjassa esitellään menneitä merkittäviä tapahtumia ja henkilöitä, joita on mukava muistella yhdessä.

Elokuu on oiva aika tutustua Sävelsirkkuun ja/tai Näyttämöön. Jos haluat hyödyntää kuukauden veloituksettoman kokeilujakson, ota yhteyttä info@sentina.fi tai täytä lomake: https://forms.office.com/e/GDgburDSps.Aurinkoista ja taianomaista juhannusta toivottaen
Anna, Henna, Ida, Kari, Mira, Malla, Säde, Talvikki, Sara ja Tommi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram