Kotimaa kun taakse jäi - Sävelsirkku ilahduttaa myös maailmalla
Australiasta
Äidinkieli säilyttää asemansa ihmisen tunnekielenä koko elämän ajan ja sen merkitys korostuu entisestään ikääntymisen myötä. Tutut äänimaisemat vuosien takaa auttavat aktivoimaan ulkosuomalaisten muistia ja tuottavat iloa vanhojen suosikkikappaleiden ja nostalgisten muistelutuokioiden muodossa.

Tässä kuussa pääsimme kurkistamaan Australian Suomalaisen Lepokotiyhdistyksen, Finncaren arkeen ja kuulimme minkälaisessa käytössä Sävelsirkku on Tyynenmeren rannalla Brisbanessa. Palvelu on luonteva osa asukkaiden arkipäivää ja sitä hyödynnetään monipuolisesti niin liikuntaan, muisteluun kuin musiikin kuunteluunkin. Mutta eräs ominaisuus on kuitenkin vielä kokeilematta. Lue koko juttu täältä.
Joulukalenteri tulee taas
Täällä Sentinassa ollaan jo joulumielellä, sillä huippusuositun joulukalenterimme suunnittelu on nyt aloitettu. Jouluisten tarinoiden ja musiikin lisäksi keräämme tuttuun tapaan joulumuistoja, terveisiä ja joululaulutoiveita Sävelsirkun käyttäjiltä, joten nyt olisi aika pistää mietintämyssyt päähän.

Tänä vuonna toivomme mukaan erityisesti kuvaterveisiä, joita voimme jakaa seuraajiemme iloksi sosiaalisessa mediassa. Jouluterveisiä voi lähettää tällä lomakkeella 14.11. asti. Lomakkeesta löytyy myös kätevä lista aiheista, jotka auttavat herättelemään muistoja. Odotamme innolla millaisia tarinoita saamme tänä vuonna kuulla!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram