Sävelsirkun säännöllisellä käytöllä iloa ja toiminnallisuutta ikäihmisten arkeen!

Katriina Niemelä on johtanut Sävelsirkku-menetelmää käytäntöön vuodesta 2016 asti Humana Asumispalveluissa.

Sentinan tiimi kysyi perusteluja Sävelsirkun käyttöönottoon ja syitä hyviin käyttötuloksiin.
"Toiminnan hyvä, tasainen laatu on meille tärkeää ja kaiken kehittämistyön taustalla on tarve lisätä toimintaa, jolla asukkaiden toimintakykyä, viihtymistä ja ryhmädynamiikkaa voidaan edistää. Käyttöönoton lähtökohtana oli tarve saada arjen toiminnallisuuteen ja asiakkaiden aktivointiin työkaluja, joilla palvelulupauksemme pystytään täyttämään päivittäin.

Koko organisaatio ylimmästä johdosta alkaen on sitoutunut Sävelsirkun käyttöön ja hyödyntämiseen. Käyttöä seurataan systemaattisesti käyttöraportein yksiköissä ja säännöllisesti myös johtoryhmässä. Sävelsirkun avulla toimintaan saadaan strukturoitua ja systemaattista otetta sekä rutiinia, joka auttaa niin hoitajaa kuin esimiestäkin. Kaiken työn takana meillä kaikilla on halu tarjota parasta asukkaiden elämään."

Kiitos yhteistyöstä Katriinalle! Lue koko haastattelu tästä.
Katso myös MEREOn palveluvastaava Susanna Pakarisen kokemuksia Sentinan Youtube-kanavalta. Videohaastatteluun täältä.
Sentinan väki muuttaa

Muutamme uuteen osoitteeseen Rajamäen Altian historialliselle tehdasalueelle. Uusi käyntiosoitteemme on 29.1.2020 alkaen: Patruunantie 21, 05200 Rajamäki. Tervetuloa tutustumaan!


Helmikuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram