Valon voimalla helmikuuhun

Sentinan helmikuussa ei ole merkkejä kevätväsymyksestä. Laatu- ja kehityspäällikkö Talvikki Ranta-Ylitalo ylennettiin palvelujohtajaksi, paljon onnea!

Kuvassa on hymyilevä Talvikki Sentinasta kesäisen lehdon edessä.
Helmi- ja maaliskuussa verkostoidutaan

Järjestämme helmikuussa viikoittain koulutuksia eri teemoilla. Kaksi koulutusta on ruotsiksi: to 1.2. “finlandssvensk kultur” ja ti 13.2. “grundläggande introduktion”. Voit pyytää kutsun täältä tai sähköpostitse info@sentina.fi.

Sentina: sävelsirkku -koulutukset

Sentina vierailee myös useissa tapahtumissa:

- Kehittyvä vanhustyö, Espoo to 8.2.
- Valitse ilo ja innostus, Tampere to 7.3.
- Pohjois-Suomen Kehittyvä Vanhustyö 2024, Oulu ti 12.3.
- LAB WellTechn hyvinvointiteknologiamessut, Lahti ke 20.– to 21.3.

Nähdään esittelypisteillä!


Uutta: InterRAI-LTFC:n mukaiset sisältökokonaisuudet

InterRAI-LTCF on ikääntyneiden ympärivuorokautisen hoidon RAI-arviointiväline. Sävelsirkkuun on tullut sen harrasteiden mukaiset sisältökokonaisuudet, jotka helpottavat mielenkiinnon kohteisiin ja toimintakykyyn sopivien sisältöjen löytämistä. Välineellä Sentina-tiimi voi myös kohdentaa sisällöntuotantoa ja päivittäisiä ehdotuksia.

Sentinan kuvassa on näkymä Sävelsirkku-palvelun hakusivusta. Hakusivulla on eri RAI-luokiteltuja sisältökokonaisuuksia.


Taidepaja-webinaari 6.2.

Kutsumme sinut Taidepolku-ohjelmasarjan värikkäälle tielle Marjaana Aranevan opastamana! Araneva pitää Taidepaja-webinaarin ti 6.2. klo 13.30-14.30 (Teams). Tilaisuudessa perehdytään syvällisemmin Taidepolku-toimintaan ja taiteen mahdollisuuksiin ikääntyneiden hoivatyössä. Ilmoittaudu mukaan Formsilla tai sähköpostitse info@sentina.fi.


Valoista päivää toivottaa

Sentina-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram