Hyvää joulua ystävälleni

Sävelsirkun joulukalenteri

Jouluterveiset kulkeutuvat tällä lomakkeella Sävelsirkun joulustudioon. Vastaa viimeistään 17.11. jotta tervehdys, joululaulutoive tai joulumuisto ehtii joulukalenteriin.


  JOULUTERVEHDYS


  Luemme tervehdyksiä joka päivä Sävelsirkun Joulukalenterissa. Sitä kautta ne välittyvät kaikille Sävelsirkun kuuntelijoille Suomessa ja Ruotsissa. Jaamme lähettämiänne tervehdyksiä myös sosiaalisessa mediassa, jos annatte siihen luvan.

  Esimerkki tervehdyksestä: ”Onnelan palvelukodin asukkaat ja henkilökunta Leivoniemeltä toivottavat Hyvää Joulua kaikille Sävelsirkun kuulijoille”…. ”Päivätoiminnan torstain ryhmä Niemisjärveltä toivottaa kaikille kuulijoille iloista joulunodotusta!” ”Arvolan väki Helsingistä tervehtii kaikkia kuulijoita ja haastaa laulamaan yhdessä joululauluja joka päivä Joulukalenterin kuuntelun jälkeen!”

  Kirjoita tähän alle Joulutervehdys

  JOULULAULUTOIVE


  Minkä joululaulun haluaisitte kuulla Sävelsirkun joulutarjonnassa?
  Onko se joku alla listatuista suosituimmista kappaleista? Valitse yksi kappale napsauttamalla nimen edessä olevaa täppää.

  Arkihuolesi kaikki heitäEn etsi valtaa loistoaTule joulu kultainenJoulu tullut onJoulumaaOi jouluyöJoulupuu on rakennettuSydämeeni joulun teenSylvian joululauluTulkoon jouluVarpunen jouluaamunaJouluyö, juhlayöAvaruusTonttujen jouluyöHei tonttu-ukotJoulukirkkoonTiernapojatJoulu on taasMe käymme joulun viettohonJoulupukki, joulupukkiHei MummoMaa on niin kaunisKun joulu onHiljaa, hiljaa joulunkellot kajahtaaSankta LuciaEnkeli taivaanJos listasta ei löytynyt toivelauluanne, kirjoita alle kappaleen nimi. Pyrimme toteuttamaan suosituimpia toiveita.

  LÄHETTÄJÄN TIEDOT:
  Täytä tiedot, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä. Ilmoitamme kaikille Joulukalenteriin osallistuneille, milloin tervehdyksenne tai lähettämänne joulumuistelu kuullaan kalenterissa. Emme käytä tietojanne mihinkään muuhun tarkoitukseen.

  Lähettäjän nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Miltä osastolta/ryhmältä/yksiköstä terveiset tulevat. Kerro myös paikkakunta. (pakollinen)

  Terveisemme saa jakaa Sentinan sosiaalisessa mediassa:

  Jos haluat lähettää teiltä kuvan, lähetä se meille
  Kuvan saa luvallisesti julkaista kuvassa näkyvien henkilöiden luvalla.

  TOIVOTTU ESITYSAJANKOHTA


  Voit toivoa viikonpäivää (tai päivämäärää), jolloin terveisenne kuullaan Sävelsirkusta. Pyrimme huomioimaan kaikki toiveet, mutta päivätoiminnan ryhmien toiveet ensisijaisesti.
  Toivomme terveisiä joulukalenteriohjelmaan:

  JOULUMUISTELUT SÄVELSIRKUN JOULUKALENTERIIN

  Alla on aiheita, jotka toivottavasti herättävät muistoja ja kerrontaa ryhmissänne. Toivomme teidän kirjaavan ylös aiheiden kirvoittamia kommentteja, tarinoita tai ajatuksia, joita joulu asukkaissa tai asiakkaissanne nostaa mieleen.

  Valitse yksi tai useampi aihe ja kirjaa esiin nousevia muistoja alla olevaan viestikenttään. Muotoilemme ja lyhennämme tarvittaessa tekstiä, joten voit kirjoittaa huoletta.

  Kirjoita tähän alle joulumuistelu

  Kaikki valmista? Laita viesti Sentinan Sävelsirkku-joulustudioon painamalla Lähetä-nappia :-)

  Seuraa meitä myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/savelsirkku
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram