Sävelsirkun joulukalenteri 2019

Muistellaan yhdessä jouluun valmistautumista ja joulun viettoa

Alla on erilaisia aiheita, jotka toivottavasti herättävät muistoja ja kerrontaa ryhmissänne. Toivomme teidän kirjaavan ylös aiheiden kirvoittamia kommentteja, tarinoita tai ajatuksia, joita joulu asukkaissa tai asiakkaissanne nostaa mieleen.

Monet Joulukalenterissa vuosien varrella kerrotut muistot tai sattumukset ovat sellaisia, että ne herättävät hymyn huulille. Niihin on helppo samaistua, sillä näin on käynyt monelle muullekin. Yksi tällainen on tarina ajokoirasta, joka popsi joulukinkun aattona suihinsa.

Muisto voi olla myös haikea. Niitäkin voidaan jakaa kalenterissa turvallisesti.

Valitse yksi tai useampi aihe ja kirjaa esiin nousevia muistoja alla olevaan viestikenttään. Editoimme ja lyhennämme tarvittaessa tekstiä, joten voit kirjoittaa huoletta, vaikka et ehtisi tekstiä muotoilemaan. Asukkaista käytämme etunimiä, eli ” Hilja Kotipihlajan palvelutalosta Kiuruvedeltä muistelee, että lipeäkalat..jne ”…” Veikko Suonenjoelta sieltä ja sieltä kertoo…”

Voitte myös ilmoittaa meille viikonpäivän (tai päivämäärän), jolloin haluatte kuulla terveisenne Sävelsirkusta (esim. ryhmänne kokoontuu vain tiettynä päivänä viikosta ja joulukuussa vain päivinä x).

Kun vastaatte ennen marraskuun 17. päivää, ehtivät vastauksenne joulukalenteriin. Tuotamme terveisenne ja muistonne Sävelsirkkuun äänellä kuunneltavaksi. Tulostettavan pdf-lomakkeen löydät tästä.

Joulumuistelut

Alla on listattuna jouluisia teemoja, joista toivomme muisteluitanne. Miten luetellut asiat näkyivät joulun vietossanne? Onko teillä tarinoita aiheisiin liittyen tai jouluun liittyvä tietovisakysymys? Voitte halutessanne valita useita aiheita ja kirjoittaa muistoja alla olevaan viestikenttään.

Hyvää joulua!

Kirjoita tähän alle kenelle haluatte toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Luemme toivotuksia joulukalenterissa päivittäin ja ne välitetään kaikille Sävelsirkun kuuntelijoille Suomessa, Ruotsissa ja Australiassa.

Joululaulutoive

Voitte esittää joululaulutoiveenne, tai valitse toivelaulu alla olevista vaihtoehdoista.

Arkihuolesi kaikki heitäEn etsi valtaa loistoaEnkeli taivaanHei tonttu-ukot hyppikääHeinillä härkien kaukalonHoosiannaJoulumaaJoulupukki matkaan jo käyJoulupuu on rakennettuKulkusetKun joulu onMe käymme joulun viettohonOn hanget korkeat nietoksetPetteri PunakuonoRekiretkiSydämeeni joulun teenSylvian joululauluTulkoon jouluVarpunen jouluaamunaJouluyö, juhlayöTai kirjoita toiveesi alla olevaan viestikenttään.

Lähettäjän nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Miltä osastolta/ryhmältä/yksiköstä ja paikkakunnalta terveiset tulevat (pakollinen)

Terveisemme saa jakaa Sentinan sosiaalisessa mediassa:

Seuraa meitä myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/savelsirkku
envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram