Juhannus on suloisen suven ja taikojen aikaa!
Sävelsirkusta löydät monenlaista sisältöä keskikesän juhlan viettoon. Mielikuvissa pulahdetaan uimaan, keräännytään kokon ääreen ja tanssahdellaan juhannustansseissa. Juhannuspäivänä voi vaikkapa rauhoittua hartauden ääressä.

Mitä Sävelsirkussa on tarjolla juhannuksen jälkeen?
Tarkista Kalenteri-toiminnolla, millaisia ehdotuksia meillä on eri päiville.

Heinäkuun aikana voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse Sävelsirkun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Monipuoliset Teams-koulutuksemme jatkuvat jälleen kesälomien jälkeen.
Kesämaisema
Kesälahjakampanjamme: Päivän toimintavinkit
Kaikkien – niin hoitajien kuin ikäihmisten – iloksi tarjoamme kesällä veloituksettomia poimintoja Sävelsirkun ja Näyttämön peli- ja muistelusisällöistä. Arkipäivittäin vaihtuvat "Päivän toimintavinkit" perustuvat palveluidemme toimintamalleihin ja tukevat arjen kasvokkaisia kohtaamisia.
Toimintakortit löytyvät verkkoselaimessa osoitteesta https://sentina.fi/paivan-toimintavinkit/ sekä Sävelsirkusta kirjekuorinapilta.
Juhannusperinteet
Näyttämön ensi-ilta lähestyy
Uuden sovelluksemme esiriput aukeavat elokuussa. Näyttämön testijoukkoon on jo ilmoittautunut paljon kiinnostuneita. Kiitos! Voit ilmoittautua veloituksettomalle kokeilujaksolle ja pyytää Näyttämö-esittelyn sähköpostitse info@sentina.fi.
Näyttämö
Aurinkoista ja taianomaista juhannusta toivottaen
Anna, Henna, Ida, Kari, Eija, Mira, Malla, Talvikki, Sara ja Tommi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram