Juhannus on meillä herttainen, kirkas taivas on sininen
Sentina juhannusruusut
Sentinan pilvipalvelusta löydät ikäihmisten iloksi monet tutut juhannusmusiikit. Niiden lisäksi olemme tuottaneet sisältöpalveluun myös erityistä juhannusohjelmaa, jonka avulla päästään saunaan, uimaan ja kokolle. Tai vaikkapa juhannustansseihin.

Mitä Sävelsirkussa on tarjolla juhannuksen jälkeen? Ajankohtaiset tapahtumat -kalenterista voit tarkistaa, millaisia ehdotuksia olemme tuoneet teille tarjolle eri päiville. Tuhansien ohjelmien arkistosta voi ryhmän kanssa valita musiikkia eri aikakausilta, selkouutisia, hengellisiä ohjelmia, tarinoita, runoja, muisteluohjelmia, yhteislauluja, tietovisoja, kuvapelejä ja liikuntaohjelmia rentoutuksineen.
Mukavia kesäpäiviä kaikille Sävelsirkku-ystäville Suomeen, Ruotsiin ja Australiaan!
Terveiset Tammenlehväkeskuksesta Tampereelta
Suvi Vanhala ja Hanna Nyrhinen Tammenlehväkeskuksesta
Kulttuurikuntouttajat Suvi Vanhala ja Hanna Nyrhinen Tammenlehväkeskuksesta Tampereelta Sävelsirkun kuvavisan äärellä.

”Hyppäsin osastotyöstä toukokuussa kulttuurikuntoutuksen pyörteisiin ja sain oivan tilaisuuden esitellä Sävelsirkkua osastokerhojen merkeissä, teemalla Miten käytän Sävelsirkkua? Se on helppoa! Asiakkaat innostuivat luontovisailusta, tuolijumpasta ja musiikista upeasti.” Näin kertoo Hanna Nyrhinen Tammenlehväkeskuksesta Tampereelta.
Otimme ryhtiliikkeen ja viritimme Sävelsirkun ääneen meidän kahdeksalla osastollamme. Kävimme kerhoissa asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa läpi käyttöoikeuksien varaamisen ja sisällölliset ehdotukset, kuten päivän tervehdyksen ja siihen sopivan laulun kuuntelun, esimerkiksi ruokailun yhteydessä. Toiminnalliseen tuokioon Sävelsirkusta löytyy useita ehdotuksia. Lue koko juttu tästä.
Sävelsirkun tekniikka tutuksi myös sijaisille
Sävelsirkun sisältö striimataan eli suoratoistetaan Sentinan korkean saavutettavuuden palvelimelta. Laitteen muistiin ei tallenneta soitettavaa sisältöä, joten Sävelsirkun käyttö ei kuluta laitteen tallennustilaa. Palvelimemme palvelee aina reaaliajassa. Päivityksiä ei tarvita ja vaikkapa käyttöraportit kertovat tarkasti sen hetkisen tilanteen.

Sävelsirkkua käytetään Internet-selaimella (Chrome, Firefox tai Safari). Palvelumme toimii millä tahansa laitteella, jolla pääset Internetiin ja josta saat äänen riittävän laadukkaasti toistettua. Lue lisää täältä.
Sentina Oy Tiia Mikkonen
Heinäkuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram