Osallistavaa sisällöntuotantoa
Maaliskuussa keräämme jälleen pääsiäistervehdyksiä välitettäväksi kaikille Sävelsirkku-ystäville Suomeen ja Ruotsiin. Tuo ryhmäsi mukaan yhteiseen tekemiseen ja osallistumaan sisällöntuotantoon!
Katso tarkemmat ohjeet kirjeen lopusta.
...........................................................................................................................................................
Sentinan uusi laatu- ja kehityspäällikkö
Tervetuloa tiimiin Talvikki Ranta-Ylitalo!
Aloitit Sentinan laatu- ja kehityspäällikkönä maaliskuun alussa.
Miksi Sävelsirkun kehittäminen kiinnostaa?
Sävelsirkussa yhdistyvät monet asiat koulutus- ja kokemustaustaani liittyen, samoin kun omat kiinnostuksen kohteeni.

Ilmeisesti musiikki on yksi niistä?
Kyllä. Olen työskennellyt musiikin parissa jo parikymmentä vuotta. Istahdin urkupenkille ensi kertaa 13-vuotiaana ja olen myös suorittanut Keski-Pohjanmaan konservatoriossa tutkinnot pianon ja urkujen soitosta.

Liikunta ja kuntoutus kiinnostaa?
Kiinnostaa suuresti. Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2018 Lapin ammattikorkeakoulusta. Jo opintojen aikana tutustuin Sävelsirkkuun ja pääsin tekemään yhteistyötä Sentinan tiimin kanssa liikuntaohjelmien kehittämisessä. Sävelsirkku oli käytössä myös oululaisessa palvelukodissa, jossa toimin aluksi fysioterapeuttina ja myöhemmin esihenkilön sijaisena. Opiskelin työn ohessa myös johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Ja pro gradu ikääntyneiden palvelujen laatujohtamisesta valmistuu pian?
Parhaillaan viimeistelen sosiaali- ja terveyshallintotieteen opintoja Vaasan yliopistossa ja myös pro gradu -tutkielmassani olen kiinnostunut ikääntyneiden palveluista laatujohtamisen ja tiedolla johtamisen kontekstissa.

Miten työ Sentinassa on alkanut?
Työskentelyni on alkanut vauhdilla ja parhaillaan työstän esimerkiksi RAI-järjestelmän pohjalta sisältöluokituksia Sävelsirkkuun. Teimme heti ensimmäisellä työviikollani myös lisää materiaalia liikuntavideoihin. Jo viime vuonna tein opintojen ohella töitä Sävelsirkun parissa, mm. uudistuneen koulutuskonseptin kanssa. On hienoa tehdä työtä ikääntyneiden paremman arjen puolesta Sävelsirkku-tiimissä!
...........................................................................................................................................................
Virvo varvo tuoreeks terveeks muut Sävelsirkku-ystävät
Lähetä Pääsiäistervehdys
Lue yllä oleva QR-koodi puhelimen kameralla ja pääset lähettämään pääsiäisterveisiä.
Voit lähettää terveiset myös lomakkeella.
Mukavaa maaliskuuta toivottaen,
Sävelsirkku-tiimi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram