Rakkaudesta lajiin / Sentinan uutiskirje
"Miten te sen teette?"
Kysymyksen esitti minulle eilen toimintaterapeutti, joka käyttää Sävelsirkkua päivittäin omassa työssään ikäihmisten kuntoutuksessa. Hänen mielestään Sentinan tiimin kokoamat tuokiopohjat ääni-, kuva- ja peliohjelmineen ovat ”uskomaton runsauden sarvi” josta eivät aiheet lopu kesken. Sisältöpalvelu, jonka äärellä seniorit aktivoituvat ja tuntevat yhteenkuuluvuutta. Hyppään ”kiitoksista kursailun” yli ja vastaan koko Sentinan hienon tiimin puolesta: Rakkaudesta lajiin. On onni tehdä työtä joka auttaa niin ikääntynyttä kuin hoitajaakin. Toivomme, että sinä hyvä lukija edistät omalla toimillasi Sävelsirkkunne hyödyntämistä tässä poikkeustilanteessa sataprosenttisesti; parantamaan seniorien hyvinvointia ja viihtymistä. Tässä asiakaskirjeessä kaksi vanhustyön asiantuntijaa kertoo kokemuksiaan siitä, miten ja miksi he kehittämistyötä tekevät ja mikä auttaa jaksamaan ja viemään muutosta eteenpäin.

Parhain terveisin
Eija, Sentinan perustaja, Sävelsirkku-fani vuodesta 1999.
"Jokaisella mahdollisuus tuottaa mukavia tuokioita"
Tiedolla johtamisen näkökulmasta Sävelsirkun raportit ovat todella tärkeitä
Rovaniemen kaupungin kokemukset Sävelsirkusta olivat niin positiivisia, että lisenssien määrää kasvatettiin vuoden käyttökokemusten jälkeen. "Tavoitteena yksiköissä on pitää joka päivä ainakin yksi Sävelsirkku tuokio vaihtelevin teemoin" kertoo palveluesimies Anne Mattila. Lue koko haastattelu tästä linkistä.

Sävelsirkun huoneentaulu
Tulosta tästä huoneentaulu Sävelsirkun käyttötilan seinälle. Sen avulla myös uudet käyttäjät pääsevät helposti käynnistämään esimerkiksi aamunavauksia ja musiikkituokioita asukkaiden iloksi. Pika-apua myös käyttöohjeesta: tulosta se tästä.
Ostoskanava vaihtui Sävelsirkkuun
"Haluan että meillä eletään elämänmukaista elämää"
Anne Koivula
Esperi Haanojan palvelukeskuksen yksikönjohtaja Anne Koivulalla on pitkä kokemus esimiestyöstä ja hyvän arjen rakentamisesta asukkaille ja asiakkaille. Anne kertoo, miten Sävelsirkku otettiin käyttöön Haanojalla ja mikä auttaa johtajaa jaksamaan vanhustyön kehittämistyössä myös vaikeina aikoina. Lue haastattelu tästä linkistä.
Huhtikuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
Muistattehan, että Sävelsirkun kautta voitte kuunnella myös valikoimaa Celian äänikirjoista. Mikäli haluatte ilmaisen lisäpalvelun käyttöön, ottakaa yhteyttä: info@sentina.fi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram