Savelsirkku_logo
Pilvipalvelumme sai uuden ilmeen
Uusi, moderni ja entistäkin helppokäyttöisempi Sävelsirkku tuo uudenlaista läpinäkyvyyttä ja sujuvuutta toimintakykyä ylläpitävään työhön. Selkeän ja visuaalisesti kiinnostavan ulkoasun toivomme tuottavan iloa ja kannustavan Sävelsirkun monipuoliseen hyödyntämiseen.
Uusia ominaisuuksia
Sävelsirkku tarjoaa jatkossakin monipuoliset ja laadukkaat sisällöt yhteisölliseen toimintaan kätevästi samalta alustalta. Palveluumme on nyt myös lisätty uusia ominaisuuksia hoivayhteisöjen erilaisiin tarpeisiin.
Läheisviestintä
Yhteydenpito omaisten, asukkaiden ja hoivakotien välillä onnistuu jatkossa myös Sävelsirkun Läheisviestintä-ominaisuuden avulla. Viestittely sujuu niin kuvien, videoiden kuin ääniviestienkin välityksellä. Tämä tuo omaisille mahdollisuuden osallistua läheisen elämään myös kauempaa. Lue lisää.
Tiedonkeruu tunnus, tuokio- ja yksilökohtaisesti
Sävelsirkku luo tunnuskohtaisten käyttöraporttien lisäksi nyt myös asukaskohtaisia raportteja. Niistä voidaan seurata määrällisten ja sisällöllisten tavoitteiden toteutumista säästäen raportoimiseen kuluvaa aikaa.
Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.
Parempaa arkea 20 vuoden kokemuksella
Missiomme on tuottaa iloa ja sujuvuutta hoivayhteisöjen arkeen. Sävelsirkku tukee tutkitusti ikääntyneiden hyvinvointia, toimintakykyä ja mielenvirkeyttä. Palvelumme sujuvoittaa henkilökunnan työtä tavoitteellisesti ja mitattavasti. Aikaa jää mielekkään ja emotionaalisesti rikkaan arjen toteutukseen ja asiakkaiden kohtaamiseen täyspainoisesti.

Pääset tutustumaan uuteen ilmeeseen tältä lyhyeltä videolta.
Lokakuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!
Sentina puu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram