TYÖ TEKIJÄÄNSÄ KIITTÄÄ
Sävelsirkku-kokemuksia kuntouttavasta päivätoiminnasta Loimaalta
Kranssi Loimaalta
”Työt ei lopu tekemällä eikä uni nukkumalla" näin sanoo Tuija Paakkunainen, jolla on 45 vuoden työura Loimaalla hoitajana ja kuntouttavan päivätoiminnan ohjaajana.

Työ on ollut palkitsevaa. Se on muuttunut paljon vuosien aikana, kuten maailmakin ja ikäihmiset sen mukana, kertoo Tuija.
”Ikäihmiset ovat todella sydämellisiä ja viisaita. Olenkin saanut heiltä paljon mukavaa tietoa ja oppinut paljon. Vaikka he ovat nähneet kovia aikoja, useimmat ovat silti tyytyväisiä elämäänsä. Huumorilla varustetut ihmiset selviytyvät yleensä hyvin”, Tuija Paakkunainen summaa.

Loimaalla Sävelsirkkua on käytetty jo yli 10 vuotta. ”Aloin käyttää sitä vanhaa masinaa, joka painoi melko lailla. Nykyinen Sävelsirkku laitteineen on todellakin kelpo väline ja helppo käyttää. Ohjaajaa helpottaa, kun ei tarvitse itse olla koko ajan äänessä. Ja kaikilla ihmisillä on vielä erilainen ulosantikin, Sävelsirkku helpottaa tässäkin asiassa. Nykyaikana kun aikakin on kortilla, helpottaa päivittäisiä toimia, kun on valmiita ohjelmia. On myös hyvä, että järjestätte koulutuksia Sävelsirkun käyttöön.”

Lopuksi vielä Tuijalta terveiset kaikille Sävelsirkun käyttäjille ”Kouluttakaa käyttäjiä työpaikoilla ja nauttikaa Sävelsirkun tarjoamasta palvelusta. On hintansa väärtti!"

Koko Sentinan tiimi kiittää lämpimästi Tuijaa yhteistyöstä!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram