Sentinan uutiskirjeessä kokemuksia Sävelsirkusta
Keusotessa kehitetään päivätoimintaa Sentinan pilvipalvelun avulla
Keski-Uudenmaan sotekuntayhtymä on käyttänyt Sentinan pilvipalveluja reilut puoli vuotta päivätoimintojen kehittämiseen. Tavoitteena on toimintojen yhtenäistäminen ja palvelun tasalaatuisuus eri kuntien alueella. Sävelsirkku toimii tukena ja apuna toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Sentinan alustan kautta on mahdollista jakaa eri yksiköissä tehtyä suunnittelutyötä. Kaikki tämä tukee toiminnan suunnitelmallisuutta, kertoo toiminnansunnittelija Sanna Salminen.
Palaute on ollut positiivista sekä asiakkailta että henkilökunnalta. Tavoitteisisiin on päästy ja ne on jopa ylitettykin reippaasti. Sanna Salminen kertoo, että hyvä perehdytys, suunnitelmallinen käyttöönotto ja yhdessä asetetut tavoitteet ovat auttaneet tavoitteiden saavuttamisessa.
Henkilöstö on ollut mukana alusta saakka toimintatavan muutoksessa. Katso Sanna Salmisen videohaastattelu täältä.
Mainiokoti Meren asukkaat arvostavat Sävelsirkun sisältötarjontaa
Kuvassa Helga ja Sirpa.
Terveisiä Raumalta! Kuvassa Helga ja Sirpa.

Mehiläisen Mainiokoti Meri on Raumalla sijaitseva koti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumisen palvelua ikääntyneille. Yksikön johtaja Sirpa Heilä kertoo, että Sävelsirkkuun ollaan tyytyväisiä. ”Asukkaat pitävät Sävelsirkun tarjonnasta todella paljon ja pyytävät sen itsekin soimaan."
Mainiokoti Meri on melko uusi, esteetön, kodikas ja tunnelmaltaan rauhallinen, Heilä kertoo. Henkilökunta suhtautuu avoimesti uusiin menetelmiin ja on ottanut Sävelsirkun hyvin käyttöön.
Sävelsirkun päivittäiset ajankohtaiset ohjelmat herättävät keskustelua ja muistelua asukkaiden kesken. Suosittuja ovat myös pelit ja levyraadit ja tietysti Sävelsirkun monipuolinen musiikkikattaus. Palvelua hyödynnetään myös omatuokioissa asukkaan ja hoitajan kahdenkeskisessä vuorovaikutuksessa.
Mainiokoti Meressä Sävelsirkku on hankittu käyttöön kaikkiin ryhmäkoteihin ja käytön merkityksestä puhutaan viikkopalavereissa säännöllisesti. Sävelsirkku on lisäksi merkitty viikko-ohjelmaan. Henkilökunta on osallistunut Sentinan järjestämiin koulutuksiin; kuten myös yksikön johtaja Heilä. ”Kun Sävelsirkun tuntee ja käytön osaa itsekin, on asiaa myös helpompi johtaa,” Sirpa Heilä toteaa. Lue juttu kokonaisuudessaan tästä linkistä.
Lähetä Pääsiäistervehdys Sävelsirkun kautta
Tiputerveiset
Virvo varvo tuoreeks terveeks muut Sävelsirkun kuulijat runon tai jaetun muiston avulla.

Pääsiäisterveiset kulkeutuvat meille Sävelsirkun viestitoiminnolla tai oheisella lomakkeella.

Lähetä tervehdykset meille 26. maaliskuuta mennessä!
Maaliskuun kalenteri, ole hyvä! Tiia Mikkosen suunnittelemat kalenterit myös Sentinan FB-sivulla. Seuraa ja tykkää kuulumisiamme!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram